Wie zijn we?

Yprius advocaten is ontstaan door de samenwerking van Mr. Benoit BOUCKENOOGHE en Mr. Curd VANACKER.

Ons kantoor beoogt steeds in de eerste plaats een minnelijke regeling. Het merendeel van onze dossiers wordt opgelost zonder tussenkomst van de rechtbank. Indien een minnelijke regeling geen optie is wordt snel en kordaat een procedure gevoerd.

Ons kantoor is altijd transparant over de juridische positie van de cliënt, zijn slaagkansen en de kosten.

Het kantoor beschikt over een uitgebreid netwerk van specialisten in alle vakgebieden.

Curd

Curd Vanacker

Curd Vanacker studeert in 1999 met onderscheiding af aan de Universiteit Gent en wordt onmiddellijk advocaat aan de balie van Ieper. Hij behaalt in 2008 een MaNaMa in het ondernemingsrecht (Master in Businesslaw) aan de universiteit Antwerpen met als masterproef “De vastgoedmakelaarsovereenkomst” (met onderscheiding). Hij is houder van de certificaten ‘bijzondere opleiding jeugdrecht’ en ‘bijzondere opleiding cassatieprocedure in strafzaken’.

Curd Vanacker is docent ‘ ‘contracten en mandaten’ in de opleiding vastgoedmakelaar (Syntra Kortrijk) en is plaatsvervangend vrederechter van het kanton Ieper.

Curd

Hans Beerlandt

Hans Beerlandt studeert in 1997 af als licentiaat in de rechten aan de KU Leuven en volgt er ook aanvullende studies criminologie. Hij is houder van de certificaten ‘bijzondere opleiding jeugdrecht’ en ‘bijzondere opleiding cassatieprocedure in strafzaken’.

Curd

Sabien Vandewalle

Sabien is de verantwoordelijke voor de administratie en het secretariaat.